priandkri
Menü
 
Linkek

Tó Wellness Hotel

Angyalfény

 

 

 

 
ELÉRHETŐSÉG

     Pri and Kri
      Terápiás
   masszázs stúdió
 
Vác Deákvári főút 11

 Tel: 30-413-2143

priandkri@hotmail.com


Levelezési cím:
2600 Vác, Géza király tér 9.


 

 
RÓLUNK

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00520-2009


Klein Krisztina az amerikai Colorado állambeli Denverben végezte masszázs tanulmányait az MTIC (Massage Therapy Institut of Colorado) 1 éves, 1000 órás kurzusán, s tudását hosszú évekig luxushajókon illetve saját külföldi és hazai praxisában kamatoztatta, majd Thaiföldön, a Chiang Mai városában lévő nemzetközileg elismert ITM (International Training Massage) iskolájában elsajátította a thai jóga masszázs technikáját, illetve ott tanári diplomát szerzett.

 

Porte Princess a fülöp-szigeteki Manila városában 5 éves egyetemi képzésben végezte gyógytornászi diplomáját, majd masszőri képzés után szintén luxushajókon szerzett többéves nemzetközi gyakorlatot. Tudását és profilját bővítendő elvégezte a thaiföldi ITM (International Training Massage) thai jóga masszázs kurzusát, majd Krisztina mellett tanár asszisztensi gyakorlatra tett szert.

 

Cégadatok:

Pri and Kri Kft

székhely: 2600 Vác, Géza király tér 9.

cégjegyzékszám: 13-09-127189

Nyilvántartást végző bíróság: Pest Megyei Bíróság

ÁNTSZ engedélyek száma: 1433-3/2009; 1329-3/2009

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2009-06-19
 

Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?